Loading...

5 Dingen waar je puppy niet zonder kan

Een puppy hebben is leuk! Maar wat heb je nou echt nodig?

#1 - Puppy voer

Puppyvoer heeft hogere niveaus van eiwitten, vetten, calcium, fosfor en natrium als je het vergelijkt met voer voor volwassen honden. Deze voedingsstoffen zijn nodig om de snelle groei van je pup bij te houden. Vraag je fokker of dierenarts welk voer het beste is voor je pup! Zo kunnen grote pups van een ras bijvoorbeeld pijnlijke botproblemen ontwikkelen als ze voedsel krijgen met een te hoge calcium/fosfor verhouding.

#2 - Puppy speelgoed

Puppies kauwen graag! Zorg er voor dat je schoenen, portemonnee en meubels niet de pineut zijn. Je kunt puppyspeelgoed gebruiken om te zorgen dat je waardevolle spullen niet worden gebruikt als kauwstaaf. Hou er rekening mee dat je puppy niet beter weet, kauwt hij toch op je spullen zorg er voor dat je het van hem weg haalt en zeg stevig nee. Geef hem hier puppyspeelgoed voor in de plaats.

#3 - Een verblijfplaats

Elke pup heeft rust nodig! Zorg er voor dat je een goede verblijfplaats voor je hond hebt. Of het nu een hondenmand, hondenbench of hondenkussen is.

#4 - Verzorgingsbenodigdheden

Hondenverzorgingsbenodigdheden zijn een noodzaak om je puppy schoon en gezond te houden. Je moet tenminste een kam, tandenborstel, nagelknipper en hondshampoo hebben. Door het haar van je puppy regelmatig te kammen, zal het je glanzend en gezond blijven. Tanden poetsen helpt niet alleen tegen de onprettige geur, maar ook tegen tandproblemen!

#5 - Een dierenarts

Zorg er altijd voor dat je puppy een dierenarts aan zijn zijde heeft. Niet alleen beschikt een dierenarts over zeer veel kennis, ook kan hij helpen bij vaccinatie, sterilisatie en dieet. Bezoek de dierenarts minimaal 1x per jaar voor de zekerheid!

Dit vind je misschien leuk

Petsentials Puppy Trainin...
Bekijk €20.49
Milbemax Ontwormingsmidde...
Bekijk €7.75
Adori Puppy Ren Zwart - H...
Bekijk €36.39
Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.