Loading...

Boek: Labradoodle Geheimen

Beste Labradoodle vriend

Er is een nieuw eBook genaamd “Labradoodle Geheimen" dat je leert om je Labradoodle met positieven methodes op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond die jou en je familie jaren van plezier zal brengen.

Heb je net een Labradoodle gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je hond moet zorgen?

Wil jij de werkelijke reden ontdekken wat probleemgedrag zoals: opspringen, blaffen en trekken aan de lijn in stand houdt?

Heb je een koppige Labradoodle die continu aan de lijn trekt en heb je geen idee hoe je dit voor eens en altijd kunt oplossen?

Ben je van plan een Labradoodle te gaan kopen en wil je de de juiste stappen ontdekken die je moet nemen? (Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een Labradoodle hebt gekocht)

Ben je geïnteresseerd in een positieve trainingsmethode waarin je stap voor stap leert om op een verantwoorde wijze voor je Labradoodle te zorgen, zodat hij voor vele jaren een gezond en gelukkig leven heeft?

Wil je de nummer 1 reden ontdekken waarom Labradoodle probleemgedrag vertonen en hoe jij dit gedrag snel en makkelijk kunt oplossen?

Wil je misschien je Labradoodle beter opvoeden omdat hij binnen plast, op alles kauwt of misschien wel verlatingsangst heeft?

Als je antwoord "JA" is op één of meer van de hierboven vermelde vragen, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

Mijn naam is Piet de Jong en ik heb ruim vijfendertig jaar ervaring in het trainen, opvoeden en verzorgen van Labradoodles. Dit is wel met veel vallen en opstaan gegaan.

Ik ontdekte mijn voorliefde voor de Labradoodle via mijn oom. Mijn oom had een Labradoodle, echt een lieve en geweldige hond! Ik merkte dat er een hechte band tussen ons ontstond en uiteindelijk heb ik zelf een Labradoodle genomen. Sindsdien ben ik helemaal verknocht aan Labradoodles.

Ik wil je alle tijd en moeite besparen die het mij heeft gekost om eindelijk te ontdekken WAT ik nu precies verkeerd deed. Dit complete handboek bevat al mijn aantekeningen die ik de afgelopen 25 jaar heb bijgehouden in mijn dagboek. Ik heb al deze pagina's uitvoerig GEANALYSEERD en gekeken wat er nu opeens anders was.

Ik kan jou dus PRECIES vertellen wat je moet doen om jouw Labradoodle te veranderen in die lieve, gezonde en gehoorzame trouwe viervoeter waar je altijd al van hebt gedroomd. De stap voor stap technieken zijn direct en eenvoudig toe te passen en stellen je in staat om geweldige resultaten te behalen.

Het is niet te vergelijken met elk ander boek dat je over de Labradoodle zult lezen. Waarom zeg ik dit? Afgezien van het feit dat ik de afgelopen jaren heb besteed om alle beschikbare informatie over Labradoodle te verzamelen, heb ik ook nog een dierenarts en 2 Labradoodle fokkers geïnterviewd om er zeker van te zijn dat alles in het boek klopt.

En ik weet dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar geloof me, deze technieken die ik in mijn eBook onthul, hebben voor mij en voor duizenden andere Labradoodle baasjes gewerkt? KEER OP KEER! En weet je, als het voor mij werkt, voor iemand die continu door zijn eigen Labradoodle werd uitgelaten...

Dan gaat het gegarandeerd ook voor JOU werken!

Klik Hier Om Direct Het eBook “Labradoodle Geheimen” Te Bestellen!

P.S. De lage introductieprijs van slechts € 37,00 is onderdeel van een marktonderzoek dat ik uitvoer. Als mijn marktonderzoek klaar is zal ik de prijs omhoog doen. Dus als je geïnteresseerd bent kun je het beste nu tot kopen overgaan.

P.P.S. Na je betaling krijg je direct automatisch toegang tot mijn eBook en de 5 GRATIS bonussen. Je kunt direct aan de slag.

P.P.P.S. Wanneer je niet tevreden bent krijg je direct 100% van het aankoopbedrag terug!

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.