Loading...

Clicker voor clickertraining

Een clicker kan een middel zijn om je hond af te richten, door te klikken bij goed gedrag.

Clickertraining zorgt er voor dat je een klikgeluid associeert met een beloning. Zodra de hond het klikken associeert met het krijgen van een beloning, kun je het gedrag van de hond beinvloeden.

Een belangrijk verschil tussen toen trainen en andere educatieve awards is gebaseerd op het feit dat de dieren, hij was het die zei dat het gedrag verdiende award. Volgens hem is dit unieke sound, een klik, geeft het exacte moment wanneer ze worden blootgesteld aan het gewenste gedrag. De prijs zal worden gegeven na jou.

Door op de knop is erg handig voor het leren. namelijk de menselijke stem is voortdurend in beweging, en als je dat niet doet en zal niet door een hond in de andere situaties worden gehoord. Hij kon, zoals in het gewenste gedrag, is zo gemaakt dat de hond niet weet wat hij deed om de prijs te krijgen. Zelfs als het gaat om het snel of subtiel gedrag, kunt u ook omdat training muis.

Vergeet niet dat de klikker is geen afstandsbediening voor de hond om iets te doen - het is een signaal om aan te geven dat hij iets verkeerd heeft gedaan.

Het eerste deel van de training van de hond leert te associëren de klik klik van een vergoeding.

Neem wat kleine hapjes.

Maak klik op de clicker en geef uw hond een beloning voor Sonic.

Als uw hond niet eten gemotiveerd, probeer hem iets anders na elke klik op te geven. Neem het speelgoed groeit.

Herhaal dit een paar keer.

Uw hond zal het geluid van de clicker koppelen aan de prijs te krijgen. Je weet wel, toen hij de vereniging als opgeheven oren en beginnen om de prijs te zien.

Als uw hond voortdurend wordt geassocieerd met het geluid van de clicker beloning, kun je gaan om te trainen op specifiek gedrag. Als uw hond om het geluid van de clicker is altijd in verband gebracht met de prijs, kunt u beginnen met de opleiding van een bepaald gedrag. Het kan beginnen op twee manieren:

Eerste hond elk doen wat hij wil, als hij en de pers te zien en prijsuitreiking het exacte moment wanneer het op het gewenste gedrag wordt weergegeven. Dit is een effectieve manier om te oefenen, maar het kan niet zo zijn dat het kost veel geduld voordat deze het gewenste gedrag laat zien.

Een andere manier is om uw hond mee te nemen om het gewenste gedrag geheim te voeren. Als u wilt gaan zitten, bijvoorbeeld, neem een ​​kleine vergoeding, het tonen van uw hond en lopen langzaam prijs in zijn hand op het hoofd van de hond. Als u wilt bijhouden van de award te houden, brengt hij het tot een zittende positie. Druk nogmaals op en geef hem een ​​traktatie.

Het is belangrijk om de sessie te starten kort, zodat de hond een aangename ontdekking in de praktijk en niet moe of vervelen. meermaals herhalen korter. En het beste ding dat je slechts één soort gedrag kan doen in de prestaties van anderen, om de hond is waarschijnlijk zijn baan te verliezen!

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.