Loading...

Hondenmand steigerhout

Bent u opzoek naar een hondenmand van steigerhout? Zoek dan niet verder! Bij Hondenspot hebben wij het grootste assortiment tegen de laagste prijzen.

Steeds meer mensen zijn verliefd geworden op de prachtige look van steigerhouten meubelen. Wat je stijl ook is, steigerhout past er meestal wel bij! Of je nu een stoere hondenmand wil voor in huis of misschien zelfs op je werk, wij hebben de leukste voor je uitgezocht. Het zijn duurzame manden die een zomers tintje hebben. Het is weer is wat anders dan een standaard hondenmand en geeft net die extra tint in je huis. Vrijwel alle steigerhouten manden zijn gemaakt van vuren. Het laat een kleine voetafdruk achter als het gaat om milieu. Niet zelden komt het zelfs voor dat er gebruikte planken gebruikt zijn, dit is namelijk het voordeligste. Een whitewash maakt het geheel vaak helemaal af.

Onderhoud

Meubels van steigerhout hebben weinig onderhoud nodig. De planken waaruit het gemaakt is zijn tenslotte gemaakt om in elke weersomstandigheid te kunnen functioneren. Ze kunnen vaak gewoon tegen regen, sneeuw en vorst. Het hout gaat wel verweren, maar dat is volgens ons nou net de charme van het product. Het hout splintert bijna niet en mocht er wel een splinter tevoorschijn komen dan is deze makkelijk weg te halen.

Bijpassend kussen

Bekijk de steigerhouten hondenmand en schrijf de maten op! Je kan dan met deze maten een geschikt benchkussen in uw winkelwagen toevoegen.

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.