Loading...

Puppy Speelgoed

Een puppy is een jonge hond tot maximaal ongeveer 12 maanden. Ze zijn, als ze niet slapen, vaak erg speels! Het wordt geadviseerd om niet gelijk lange wandelingen te maken met een puppy, dus hoe zorg je er voor dat de puppy zijn energie kwijt kan? Juist! Met puppy speelgoed.

Er zijn, zoals te zien is op deze pagina, zeer veel puppy speeltjes verkrijgbaar. Speeltjes voor honden pups zijn over het algemeen vaak zachter dan die van volwassen honden. Dit moet ook wel, de tanden zijn immers nog niet volgroeid. Hou er rekening mee dat de speeltjes voor pups niet bestaan uit losse onderdelen. Ook moet je er voor waken dat er geen onderdelen af kunnen vallen / gebeten kunnen worden. Het speeltje moet ook groot genoeg zijn dat de puppy het niet kan opeten.

Intelligentie speelgoed puppy

Niet alleen fysieke spelletjes en speelgoed putten de puppy uit. Ook denkspellen (intilligentie speelgoed) zorgen er voor dat ze hun ernergie kwijtkunnen.

Mijn puppy wil geen speelgoed

Niet alle honden hebben zin in speelgoed. Je kunt dit verbeteren door het speelgoed alleen aan te bieden aan de hond als je daadwerkelijk tijd hebt om met de pup te spelen. Vraagt je hond om aandacht, of wil je hem aandacht geven, dan haal je het speeltje tevoorschijn. De hond associeert het speelgoed dan met aandacht, waardoor hij er vol voor zal gaan. Je kunt er ook voor kiezen om het hondenspeelgoed te voorzien van hondensnacks. Je kunt bijvoorbeeld de KONG producten vullen met snacks. Een hond doet alles voor eten.

Pluche Puppy Speelgoed

Net als mensen baby's houden pups over het algemeen vaak van pluche speelgoed. Pluche is een zacht en harig weefsel wat lekker zacht is.

Spelen met speelgoed

Je kunt op diverse manieren spelen met puppy's.

Apporteren

Het weggooien van het speelgoed waarna de hond het speeltje weer terugbrengt. Vergt in het begin vaak wat moeite, maar de aanhouder wint!

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.