Loading...

Zalmolie

Zalmolie is een voedingssupplement voor honden dat Omega-3 en 6 vetzuren bevat voor een gezonde huid en glanzende vacht.

Heeft je hond last van bijvoorbeeld:

- Droge huid
- Zichzelf veel krabben
- Doffe vacht, extreme haaruitval
- Weinig energie
- Slechte eetlust

Dan kan zalmolie een uitkomst bieden! Door een grote hoeveelheid aan Omega-3 vetzuren (EPA & DHA), met daarnaast een goede hoeveelheid Omega-6 vetzuren.

Gezondere huid en een glanzende vacht

Omega-3 vetzuren zijn belangrijk voor een glanzende huid en een gezonde huid. Het zorgt er voor dat de hond een betere gezondheid krijgt en het immuunsysteem een boost krijgt. Het zorgt voor meer energie en is goed voor het hart van de hond.

Toepassingen

Zalmolie is ook een natuurlijke pijnstiller, dit is ook de meest populaire toepassing. Het wordt ook gebruikt in diverse medicijnen, voor zowel honden als mensen. Het bevordert het geheugen van de hond en zorgt voor betere leerprestaties. Zalmolie zorgt voor een verbeterde vetverbranding en het helpt bij het opbouwen van de spieren. Uit diverse onderzoeken is daarnaast gebleken dat het de kans op kanker bij honden vermindert.

Dit vind je misschien leuk

Farmfood High Energy - Sc...
Bekijk €47.45
Farmfood High Energy - Sc...
Bekijk €47.45
Biofood Zalmolie + Doseer...
Bekijk €15.45
Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.