Loading...

Zo laat jij zien dat jouw hond helemaal geïntegreerd is in jouw gezin

Zo laat jij zien dat jouw hond helemaal geïntegreerd is in jouw gezin

Een hond is man’s best friend. Het is één grote brok liefde die zeker zijn stempel kan drukken op het gezinsleven. Een fijne hond maakt zich gevoelsmatig onmisbaar en staat pal voor jou en je kinderen. Hoort jouw hond voor jouw gevoel helemaal bij de familie? Dan kun je hem met de volgende tips nog verder integreren in het gezin.

Samen op de foto

Hoort jouw hond helemaal bij het gezin? Dan hoort hij natuurlijk ook op de familieportretten. Heb jij thuis graag foto’s van het gezin aan de muur of op de schoorsteenmantel of het dressoir? Doe dan een eens leuke fotosessie waar het hele gezin mét hond op een prominente plek op staat. Een trouwe en geliefde hond is immers ook een soort kind waar je van houdt en voor zorgt. Je hoeft er alleen nog net geen pasfoto’s voor te laten maken, hoewel dat natuurlijk wel hilarisch zou zijn.

Gepersonaliseerd voerbakje

Iedereen heeft zijn favoriete glas of mok. Soms staat daar iemands naam op, of ‘voor de beste papa/mama’. Die koop je doorgaans niet zelf, maar krijg je van als gebaar van liefde. Datzelfde gebaar van liefde kun je voor je hond maken door hem of haar een gepersonaliseerd voerbakje te geven. Je kunt namelijk een voerbakje laten bedrukken met de naam van jouw hond. Het is een gebaar dat je hond er helemaal bij hoort thuis, al zal hij of zij het zelf niet kunnen lezen.

Knuffelen in bed

Mogen jouw kinderen ook wel eens bij jou in bed kruipen? Natuurlijk wel, dat is immers gezellig en lekker warm. Maar jouw hond wil vast ook wel met jou knuffelen in bed of aan het voeteneind in slaap vallen. Geef toe aan de smekende ogen en onvoorwaardelijke liefde van je hond en gun hem ook dat hij dicht bij je in de buurt kan zijn. Hij hoort immers net zo goed bij het gezin en wil gewoon graag bij je zijn.

Toevoegen aan het naamplaatje

Je kent ze wel, die naamplaatjes die mensen op of naast hun voordeur hebben hangen. Daar staat dan bijvoorbeeld ‘Patrick, Mandy, Thijs en Sofie’ op. De namen van de gezinsleden, dus. Waarom zou je daar niet gewoon ‘en Bella’ of iets dergelijks aan toevoegen als jouw hond een integraal onderdeel van jouw gezin is? Je hond zal er zelf weinig van merken, maar het gaat om de gedachte en wat je wilt uitstralen: jouw hond is voor jou eigenlijk ook je kind.

Geef toe aan de liefde die jouw hond voor jou heeft als je hem goed behandelt. Honden gaan helemaal voor ‘hun’ mensen, dus waarom zouden mensen ook niet helemaal voor hun hond gaan? Ook een viervoeter kan een onmisbaar onderdeel van een gezin worden. Als dat zo is, mag iedereen dat ook weten.

Dit vind je misschien leuk

Profielfoto van Nina

Geschreven door

Nina

Ik ben Nina en ik schrijf over allerlei onderwerpen voor Spotsites! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar schrijf ik graag over.

Blijf op de hoogte

Ontvang de beste deals en informatie direct in je mailbox! Maximaal 2 keer per maand, beloofd.